Wie kann ich meinen Online-Beleg öffnen?

Die Online-Quittung ist eine webbasierte Umgebung, die Ihnen eine Zusammenfassung Ihrer Ausgaben zeigt und von der aus Sie einen Antrag auf Rückerstattung des nicht genutzten Guthabens stellen können. Sobald Sie auf die Schaltfläche klicken, geben Sie den Code ein, den Sie auf dem Informationspapier finden, das Ihnen an der Aufladestelle ausgehändigt werden kann.

Quittung laden
Funktioniert auch bei Kreditrückzahlungen

Odbavení vstupenky při vstupu do areálu

Využili jste k nákupu vstupenky NFCtron Tickets? Při vstupu do areálu stačí ukázat QR kód, díky kterému vám obsluha aktivuje náramek s čipem. Pokud jste si navíc dobili kredit online přímo ke vstupence, připíše se vám na čip automaticky už při odbavení vstupenky.

Vstupenku tisknout nemusíte, mysleme na přírodu. Stačí vám QR kód v mobilu.

Dobití kreditu na označeném top-up pointu

Na každé akci je k dispozici dostatečný počet dobíjecích míst, na kterých je standardně možné dobít si čip hotově nebo kartou. U obsluhy si můžete vyžádat informační papír s QR kódem, pomocí kterého se dostanete do své online účtenky.

Dobít si čip na dobíjecím místě můžete kolikrát chcete.

Nejrychlejší platba u prodejců

O platbách máte přehled. U prodejců platíte jednoduše přiložením čipu k prodejnímu zařízení. Jestliže platba proběhne v pořádku, prodejce na vás otočí zelenou obrazovku s vaším zůstatkem.

Na zůstatek financí na čipu se můžete prodejce zeptat i mimo platbu.

Aplikace NFCtron pro vaše pohodlí

Stáhněte si do vašeho telefonu mobilní aplikaci NFCtron, načtěte aktivovaný čip a sledujte útratu ještě pohodlněji! Díky aplikaci můžete hodnotit provedené objednávky, zapnout si notifikace o provedených platbách a po ukončení akce si zde zažádat o vrácení zbývajícího kreditu zpět na bankovní účet.

Aplikace je dostupná v App Store i Google Play. Pro plnou funkčnost aplikace je nutná NFC technologie ve vašem telefonu.

Bezpečný pohyb po areálu

Na náramek s čipem je možné nahrát festivalové zóny, aby měli pořadatelé přehled o pohybu návštěvníků po areálu, v kempu i v backstage. To samé platí pro VIP zóny, kam se dostanete jen pokud tuto možnost obsahuje vaše vstupenka.

Bezpečnost v areálu je pro pořadatele velmi důležitá například pro případnou evakuaci nebo kontrolu aktuální naplněnosti areálu. Vy se navíc nemusíte bát, že by se po festivalu pohyboval někdo, kdo tam nepatří.

Vše na jednom čipu, žádné drobné

Zálohované kelímky jsou s NFCtron hračka. Umožňujeme omezení vrácení kelímků a vy se tak nemusíte bát toho, že by vám kelímek na akci někdo odcizil. Omezit počet vrácených kelímků umíme buď na objednávku, nebo přímo na návštěvníka. Při vracení kelímku tak není možné vrátit jich na váš čip více, než jste si jich na akci sami koupili.

Záloha za vratné kelímky se načítá na čip, nemusíte tedy čekat, až prodejce najde drobné pro vrácení, ani se bát toho, že by na vás drobné nevyšly.

Refundace zbylého kreditu na bankovní účet zdarma

A co když vše neutratíte? Vrácení zůstatku kreditu je zdarma a bez omezení na účty vedené v CZK i v EUR. Stačí si o něj pár kliky zažádat přes online účtenku nebo pomocí mobilní aplikace NFCtron. O vrácení zůstatku si můžete obvykle požádat do 14 dní od skončení akce.

Peníze zpět na váš bankovní účet odesíláme jak nejrychleji to jde. Běžně vám tak dorazí už 2 dny po vytvoření žádosti.

Chip payments for the ones who don't have the chance to pay by a card

We think about everyone. At every event where we provide card payments you can also conveniently pay with a chip and then track your spending conveniently online, for example in the NFCtron mobile app.

You will not lose your balance. Remaining credit can be returned to your bank account free of charge within 14 days.

No more paper receipts, everything you need is online

Ecology is key for us. Therefore, you don't have to worry about paper receipts, which most of us throw in the trash right after printing anyway. You can easily find the receipts online. All you have to do is to scan the QR code that the seller will show you after paying with the card along with a green screen and your spending.

The same speed, more options

At sellers, you can pay as comfortably by a card as with a chip. Simply, by putting your card, mobile phone or watch to the back of the sales device.

For the busiest locations, we provide sellers with both a sales device and a traditional terminal, to make payments as fast as possible for both parties.

The change for the refundable cups will be given to you by the sellers

The deposit for the refundable cups will be refunded in cash by the sellers. However, we are coming soon with an enhancement for you in the form of a deposit refund directly to your credit card!

Sellers always have some change ready, so you don't have to worry about not getting it back.

Do you pay with a chip? The deposit will be loaded back onto it and you don't have to worry about change!

Kategorien